November 23, 2013

November Favorites!

Hey there! I'm probably the first person right now, who does this kind of post since it's early, but I don't care. I really want to share with you my November favorites this time! 
I've been loving only a few goodies, but they are totally worth it! I'm also attaching my favorite apps and songs (I also have a few of these). 

I can't believe it's almost Christmas! I remember when I pas unpacking my present last year and now it's here again. Do you listen to Christmas songs already? Haha.


Here they are - my two most favorite things of the month. I've been going crazy over dark lipsticks! I'm telling you - I think I bought like 5 new dark shades this month, haha! Well, but I've been loving only one - MAC's Viva Glam III. It's a dark deep reddish brown color, perfect for the fall time.

And now - a nail polish which went great with the lipstick - Rimmel's Rapid Ruby. It looks quite orange on the picture, but it's also a deep red. 



Say hi to my pink goodies!
When I went to my favorite local drugstore & saw these new lipbalms from Essence, I purchased one of them. It was just a whatever lipbalm, but when I tried it out, it wasn't actually that bad! Its quite moisturizing and looks great on your lips. Mine is in the shade Strawberry Cupcake.

Since I'm obsessed with dark lipsticks, I've been wearing almost nothing on my eyes (yes, I said hi to my beloved smokey looks!). I usually went for a light pink color  on my lid with brown crease and a heavy mascara. For that lid color I've been using this Color Tattoo from Maybelline in the shade Pink Gold. Also great as a base color.



I also ran out of my two favorite scents - Victoria's Secret Luscious Kisses, and Bvlgari's II. The first one is more of a summer scent and the second one is great for the winter time!



I've never thought that it's possible to love a brush that much, but it actually is! MAC 187 brush has been my helper for a long time! When I use it to blend my foundation, it gives me that airbrush effect! It's a lot of money for a brush, but trust me - it's worth it!


And now is time for my favorite apps!

I've been really obsessed with Candy Crush lately!
 I don't know if you knew this thing about me... but I love reading celebrity gossips! For that, I've been using Glam Life! I seriously love their layout!

Now on to the songs....
I've been really loving Paramore's Anklebiters! Then I've been also listening to Lorde's Royal (I prefer this version over the original one, sorry). And last but not least, for some party people out there - I have for you this amazingly sick song, haha! It's TJR's Ode to Oi, enjoy!


I hope you liked this long post. My favorites have never been so long, haha!
Love you!
xoxo, R











-
-
-
-









Ahojte! Som asi prvá osoba ktorá práve robí novembrových obľúbencov, keďže je skoro, ale mne to nevadí. Tentoraz sa s vami naozaj chcem podeliť o tieto vecičky! Mám len pár obľúbencov, no určite za to stoja! Tiež tentoraz pripájam aj moje obľúbené appky a songy!

Nemôžem tomu uveriť inak, že Vianoce sú hneď tu! Pamätám sa keď som si rozbalovala darčeky minulý rok a teraz je to tu zas. Už ste začali počúvať vianočné songy? haha



(obr 1) Tu sú - moje dve najobľúbenejšie vecičky. Za uplynulý mesiac som sa zaľúbila do tmavých rúžov! Vážne vám hovorím - kúpila som si 5 nových odtienov, haha! Ale najčastejšie som používala práve Viva Glam III od MAC. Povedala by som že je to tmavá červeno-hnedá farba, skvelá na jeseň.

A teraz - lak na nechty ktorý perfektne pasuje k rúžu - Rapid Ruby od Rimmel. Na obrázku možno vyzerá že je do ornžova, ale je to vinová červená.


(obr 2) Pozdravte sa ružovým kráskam. Minula keď som sla do drogérie, uvidela som nové balzámy od Essence, tak som si jedno kúpila. Bola to len taká "whatever" kúpa, ale keď som si to vyskúšala, naozaj ma zaskočilo že balzám je naozaj dobrý! Naozaj pery ošetruje a hydratuje a navyše vyzerá dobre! Môj je v odtieni Strawberry Cupcake.

Keďže som trocha závislá od tmavých rúžov, na očiach som nenosila takmer nič (áno, rozlúčila som sa s mojimi milovanými tmavými líčeniami). Zvyčajne som volila niečo svetlo ružové na viečku a do záhybu som hodila hnedý tieň. Ako ten ružový tieň som používala aj Color Tattoo od Maybelline v odtieni Pink Gold. Funguje aj ako základ.


(obr 3) Ako vidíte, tiež mi došli moje dve oľúbené parfémy - Luscious Kisses od Victoria's Secret a II od Bvlgari. Prvý parfém je úžasný na leto a druhý skôr na zimné obdobie.


(obr 4) Nikdy som si nemyslela že budem mať až tak rada jeden obyčajný štetec... Ale štetec od MAC (187 flat top) je mojím malým pomocníkom už dlhšiu dobu. Keď ho používam na makeup, dodáva mi úžasný airbrush efekt. Áno, je to drahá záležitosť ale verte mi že stojí za to.


A teraz na moje obľúbené appky!
Za uplynulý mesiac som bola dooosť zavislá od Candy Crush
Neviem či ste túto vec o mne vedeli, ale milujem čítať klebety o celebritách! Na toto som používala Glam Life, milujem spracovanie tejto appky!

Teraz poďme na songy...
Za uplynulý mesiac som mala fakt rada Aklebiters od Paramore. Tiež som veľakrát počúvala Royals od Lorde (ale však uprednostňujem túto verziu, sorry). V neposlednom rade tu mámm niečo úžasné choré pre párty ľúdí tam vonku - Ode to Oi od TRJ!



Dúfam, že sa vám tento dlhý príspevok páčil. Ešte som nikdy nemala takých dlhých favoritov, haha!
Ľúbim vás!
xoxo, R

2 comments: