April 15, 2014

| How Much Is My Face Worth TAG ♥ Current Makeup Routine |

Hello darlings! I hope you're doing okay! 
A few days ago the lovely S. tagged me to go the How Much Is My Face Worth TAG. I was super happy about that, so here it is! 

I've been wanting to do an updated makeup routine post anyways, so this is a great opportunity to do it and plus - you can also see the prices of the products that I use (almost) daily.

Obviously this tag is for fun - don't take it seriously. Your value has nothing to do with how much/little makeup you wear. You're amazing, no matter what, remember that :)
And also - I'm guessing that the price will be quite high, since many products that I use are high-end. I love drugstore products, don't get me wrong... but I like to save up for something that will be unique and special to me, but mainly I go for an amazing quality - why should I have tons of inexpensive products that I don't even use because they suck?

Well, let's see these godies ... 


I start off with a primer, to even out my skin. I always use the Stay Matte Primer from Rimmel. It doesn't smell nice, but it works quite good and keeps my face shine-free.
I mentioned in one of my favorites post, that I like to use these two foundations together - Catrice's Infinite Matt and Maybelline's Fit Me. I can create the shade that matches my skin tone and these two are the perfect combo for my oily skin.


Then I like to set my foundation with a powder from MAC and after that I contour using Elf's Contouring set with a blush & bronzer (I only use the bronzer part). 
The next goodie that I use is a blush - lately I've been using this mousse one from Catrice, it's a baby pink color.


I looooove filling in my brows!!! It can change up my look so much! I've been using this Lancome brow pencil for a year now and I absolutely love it! If you can get your hands on it, make sure to purchase it.
Moving on to the eyes - I start off with this eyeshadow base from Essence. 


Okay and now... for my soft smokey eye look I always use the lightest shade from my Dior palette, then I continue with this tiny MAC eyeshadow (crease part) and then I blend everything together with the darkest shade from the Essence palette. I also highlight with the lightest shade from the same palette.


I'm a huge fan of cateyes and dramatic eyeliner looks. I've been using this eyeliner from S-He for 5 years! It's definitely my ultimate favorite.
Many people tend to ask me whether I use false eyelashes, and the answer is - no! I have never used them. I don't even know how to apply them, but I definitely want to try it!
To get that "false lash effect", I use the Rocket mascara from Maybelline and after it's completely dry, I use the Big Boom mascara from Astor. 


I love nude lips! They are perfect for the spring time. I recently got this Apocalips (liquid) lipstick from Rimmel (it's super pigmented), but it looks way too nude on my lips so I love to pair it with my YSL lipstick. They look perfect together.

So this is my current makeup routine. Now let's see how much are these products worth...

if my calculator is working properly, the price of these products is 215€!
Oh my ... this number is crazy!!! I wasn't expecting this! I'm literally speechless!



And a selfie of my makeup look :)

Well, I tag all of you to do this, and make sure to leave a link in the comment section below! I'd love to see you doing this tag :)


Ronnie







-
-
-



Ahojte zlatíčka! Dúfam, že sa máte dobre.
Pred pár dňami ma Soni označila, aby som spravila tag zvaný "Koľko stojí môj denný makeup". Veľmi ma to potešilo, takže vám ho dnes prinášam.

Novú verziu mojej makeup routine chcem spraviť už nejaký ten mesiac, no nejako som sa k tomu nedostala. Dnes mám ale tento post možnosť spraviť a plus - tiež uvidíte ceny produktov, ktoré používam (pozn. ide o ceny, za ktoré som produkty obstarala ja, nie o aktuálne ceny).

Samozrejme, tento tag je čisto pre zábavu, neberte ho vážne. Vaša hodnota nemá s makeupom absolútne nič spoločného, ste krásne také, aké ste, či uz s alebo bez makeupu.
Taktiež - rada by som poznamenala, aby vás cena na konci článku neprekvapila. Väčšinou, ako vidíte, používam produkty vyšších značiek - nechápte ma ale zle; nepoužívam ich pre to, že by som tie drogériové nemala rada. Rada si ale našetrím na niečo, čo si budem vážiť a bude mať pre mňa vysokú hodnotu ale hlavne - ide mi o kvalitu. Načo mi bude milión lacnejších produktov v mojej zbierke, ak ani jeden mi nevyhovuje? Nejde mi o kvantitu, nezvykávam si kupovať veci len pre to, aby som ich mala.

Poďme sa ale pozrieť na tieto vecičky ...



Začínam vždy s primerom, aby som si vyhladila pleť. V poslednom čase používam Stay Matte Primer od Rimmelu. Nevonia bohvieako, no svoju prácu vykonáva dobre.
V jednom z minulých favoritov som spomenula, že makeup od Catrice a Maybelline rada mixujem dokopy (ako vidíte, jeden je svetlý, druhý tmavší, čo je skvelé keďže si môžem namiešať vlastný shade), lebo krásne zjednotia a zmatňujú pleť.



Potom si makeup zafixujem púdrom od MAC a presuniem sa na kontúrovanie. Používam dvojicu blush/bronzer od Elf, no používam čisto len bronzer. Blush som si zamilovala tento, od Catrice. Ide o penový výrobok, čiže pôsobí naozaj pekne na pleti.



V poslednom mesiaci vždy veľa času venujem obočiu (aj 15min, čo sa mi predtým nikdy nestávalo). Vždy to tak pekne zmení celý look. Už skoro rok používam ceruzku od Lancôme, ktorú nadovšetko zbožňujem! Ak ju ešte niekde uvidíte, určite si ju zaobstarajte, vydrží celučičký deň!
Po tomto kroku nasledujú oči - tu začínam s primerom pod očné tiene od Essence.



Pre môj jemný smokey eye look používam najsvetlkejší tieň z Dior paletky (na celé viečko), pokračujem s MAC tieňom s ktorým si ľahko vytieňujem vonkajšie V-čko na oku a potom ďalej blendujem s tieňom z Essence paletky. Tiež, samozrejme, robím aj rozjasnenie oka, na toto používam dve najsvetlejšie tiene tiež z Essence paletky.



Určite viete, že milujem linky, už to snád viackrát ani netreba spomínať. Viac ako 5 rokov používam túto tekutú očnú linku od S-he, milujem ju!
Veľa ľudí sa ma pýta, či nosím umelé mihálnice - a nie, nenosím. Ani neviem, ako sa vlastne aplikujú, no rada by som to skúsila. Aby som dostala ten efekt umelých mihálnic, najprv použíjem The Rocket od Maybelline a akonáhle uschne, hneď si aplikujem Big Boom od Astoru.



Momentálne som závislá od prirodzených, nude pier. Podľa mna práve takéto sú skvelé pre jar. Nedávno som si kúpila Apocalips (tekuté rúže?) od Rimmelu, no jeden z odtieňov sa musí s niečím kombinovať, aby vyzeral fakt dobre. Dlho som rozmýšľala, s akým rúžom by sa mohol najlepšie kombinovať, no potom som si vybrala tento od YSL. Spolu vyzerajú božsky!


Toto sú produkty, ktoré momentálne používam najviac. Poďme sa ale pozrieť na cenu...

... ak moja kalkulačka počítala správne, cena všetkých produktov dokopy je 215€!
Úprimne, čakala som veľkú sumu - ale až takúto?! No páni...



Selfie - len tak informačne, aby ste videli ako asi ten makeup look vyzerá :)

Aby ste aj vy zažili menší/väčší šok, tagujem vás všetkých aby ste tiež ukázali produkty, ktoré používate a aby ste spočítali, koľko stoja dokopy.
Určite mi tu zanechajte link, som vééééľmi zvedavá!


Ronnie

4 comments:

  1. uzasny clanok ... strasne si krasna a mas UZASNE VLASY !!

    ReplyDelete
  2. Ta cena je vysoka,ale tie produkty za to stoja. Mas prekrasne vlasy :)

    ---Laura

    ReplyDelete