March 13, 2014

Hair Updates

Hello everybodyyyy!
I hope you're doing okay! I finally found some time to post something, yay!

As I mentioned in one of my previous posts, I re-ombred my hair (again).  This time the ombre went higher, which gives me more texture!


To achieve this look,  as always - I used the Wild Ombrés Preférence by L'Oreal. I went for the medium (second) shade, just because the lightest one is way too light (obviously, haha).



Of course it damaged my hair a bit, but I also cut my hair, so it should be a lot better now.

Now onto the goodies I use daily (or every other day).

When it comes to a shampoo, this changes a lot. I never go back to the same shampoo, just because I like trying out new products, especially when it comes to this. Currently I'm using a shampoo by L'Oreal Elseve (I'm sure you have seen the TV spot with JLo).

The conditioner I'm currently using is this one, also by L'Oreal Elseve. This stuff is super amazing! It leaves my hair soft, shiny and tangle-free.


I also use this Dove Split Hair Ends Rescue goodie. Let's face it - it won't fix your damaged hair ends, obviously. The only thing you need to get rid of them is a pair of scissors.
 But this thing is great if your ends are dry and you have those fly-aways.  It also works if your hair is tangly or if you just want your hair to feel soft.
I use this right after I take a shower and after I straightened my hair.


Now let's move on to the products I only use sometimes.

 The first product is by Syoss, and it should keep your hair straight for 4 days. I only use this when I want my hair to be straight, with a bit of volume (that means no up-do, not even a half up-do). I'm not saying that it really helps, but at least it smells nice!


Last but not least. I want to share with you this salt spray by Got2be. It should give you more texture, volume, beachy (or mermaid) waves. I'm glad I got it, it works fine, smells nice and you can also achieve that "sexy bed hair look" with it!




I'll see you very soon.

xoxo. R






-
-
-
-


Ahojte všetciiii!
Dúfam, že sa všetkým darí. Ja som si konečne našla čas na ďalší post, jaj!

Ako som spomínala v jednom z mojich predchádzajúcich článkov - znova som si prešla celým ombré prosesom. 
Tentoraz som si ombré dala vyššie, čo mi dodáva zároveň aj textúru. 
Opäť som použila set Wild Ombrés Preférence od L'Oreál. Vybrala som si stredný, teda druhý najsvetlejší odtieň, keďže ten prvý je až príliš svetlý. 
Samozrejme, že mi to vlasy poškodilo (ombré si zosvetlujem už snád šiestykrát), no tiež som si dala dole 2cm, takže by to malo byť oveľa lepšie.

Teraz na večicky, ktoré používam denne, prípadne každý druhý deň. 

Keď príde reč na šampón, ten sa mení dosť často. Nikdy si dvakrát nevyberiem ten istý, už aj len preto, lebo rada skúšam nové veci, najmä keď ide o šampóny. MMomentálne používam ten od L'Oreal Elseve (určite ste všetci videli reklamu s JLo).

Kondicionér, ktorý momentálne používam je tiež od L'Oreal Elseve. Táto vecička je veľmi, veľmi dobrá, moje vlasy zanecháva jemné a lesklé a hlavne - vlasy sa ľahko rozčesávajú.

Tiež používam túto vecičku od Dove, ktorá sa volá Split Hair Ends Rescue. No určite sa zmierte s tým, že končeky vám to, samozrejme, nezachráni. Jediná vec, ktorá by vám pri takýchto končekoch pomohla, sú nožnice. 
No tento produkt je naozaj skvelý ak dolná polka vašich vlasov je suchá, alebo ak máte vlásky, ktoré lietajú kade tade. Produkt vám tiež odporúčam aj v tom prípade, ak sa vaše vlasy ťažko rozčesávajú, alebo ak proste chcete, aby boli jemnejšie.
Toto používam hneď po sprche a ešte vtedy, keď si vlasy vyžehlím.


Teraz prejdime na produkty, ktoré používam zriedkavejšie.

Prvý vám chcem ukázať tento sprej od Syoss, ktorý by mal vaše vlasy udržať rovné až po dobu 4 dní. Zvyčajne ho používam len vtedy, keď chcem rovné vlasy s objemom (t.j. žiadny účes). Nehovorím že to stojí za kúpu, ale aspoň to vonia dobre. A nie, ešte nikdy sa mi nestalo že by som si vlasy neumývala 4 dni (#godsaveme)

A v neposlednom rade vám chcem ukázať tento salt spray od Got2be. Má vám to dodať textúru, objem, beachy vlnky... Som rada, že som si produkt zaobstarala, svoju prácu vykonáva dobre, pekne vonia a tiež s ním môžete dosiahnuť ten"sexy postelný hair look".


Čoskoro sa vidíme.

♥♥♥
xoxo, R

4 comments:

  1. boze to su uzasne vlasy,pre take by som aj zabijala!

    ReplyDelete
  2. mas zavideniahodne vlasy :))

    ---Laura

    ReplyDelete