June 25, 2014

| How To: My Simple 'CatEye' Look |

Howdie :)

Oh well, it's been some time, right? I hope you're all doing great!
Today's post was probably one of my most requested! You guys message me quite often asking how I  create the perfect line (although it's not perfect at all, ehhh) and what products I use. Your questions will be answered today, yikes!


Sometimes I tend to go for a super dramatic cat eye look (the one I'm showing you today is the 'settle look').
It's super easy and I'm literally done in a minute. I had to practise a lot, but remember - practise makes perfect.


The product that I've been using since 7th grade to create my cat eye look is the S-He Liquid Liner in Black.
It stays on all day, doesn't smudge and looks super matte! Oh, and plus - it's really inexpensive! 




You need to start off by creating a "stripe" (ehhh) where you want your line to start (or end).
Then make sure to connect it. It will look like a V-shape. After this, all you have to do is fill the empty space in. Your cat-eye look is almost done.



Go on by extending the line - make small dots or lines to do so, you'll basically bring the line towards the inner corner. Then you'll create one continuous line by filling in the spaces between your dots/lines.
If you want, you can also extend your outer "V" shape or make your whole look even more dramatic!




Finish it off by using your favorite mascara and you're finally ready to go! 

I really hope that this tutorial was helpful! It's really not hard to create this look, just have fun and play around with it. Eventually you'll learn how to do it.
Good luck :)


Ronnie
 




-
-
-



Howdie, slečny :)

Opäť je to už nejaký čas, všakže? Dúfam, že sa vám všetkým naozaj darí.
Dnešný post je pravdepodobne jeden z tých najviac žiadanejších. Veľakrát mi sa na mňa obraciate s tým, ako robím svoju linku a aké produkty používam. Vaše otázky budú dnes zodpovedané, yikes!


Niekedy samozrejme rada stavím na poriadne dramatickú linku, no dnes vám ukážem ten ľahší spôsob, čiže svoj "settle look".
Je to naozaj jednoduché, stačí len trénovať (čo som robila aj ja, roky...), ako sa hovorí - cvičenie vedie k dokonalosti.


Produkt, ktorý používam snád od siedmej triedy na vytvorenie cat-eye look-u je tekutá linka od S-He. Na očiach vydrží celý deň, neodtláča sa a je úžasne matná. Jaj; a snád to najlepšie - je fakt cenovo dostupná!


Začnite nakreslením čiary tam, kde chcete aby linka začínala (resp. končila) Potom koniec linky spojte, čiže nakreslíte čiaru smerom k vašim riasam.
Zvykne vám tvar V. Po tomto kroku už len vyplňte prázdne miestečko. Váš look je skoro hotový.



Pokračujte s tým, že vonkajšiu líniu rozšírite smerom do vnútorného kútika. Zatiaľ stačí, aby ste si túto líniu len vyznačili tak, že nakreslíte menšie (vzorové) čiary alebo bodky. Nakoniec už len urobíte jednu dlhú čiaru pozdĺž celej línie rias. Ak so svojím lookom nie ste spokojné a linka sa vám nezdá dostatočne dramatická, resp. výrazná, kľúdne vonkajšiu "V" časť predĺžte.




Už len použíte svoju obľúbenú riasenku a ste hotové.

Naozaj dúfam, že tento tutoriál bol nápomocný. Tento look naozaj vôbec nie je ťažké vytvoriť. Hlavne sa zabavte a pohrajte sa s tým, nakoniec sa to aj tak naučíte.
Ja vám len budem držať palce :)


Ronnie
 

5 comments:

  1. Veľmi pekný post Ronnie :) Ja s linkou ešte len začínam a robím si ju trošku inak ale toto mi určite pomohlo takže ďakujem ..rada to skúsim a uvidím či mi to časom pôjde lepšie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ti len držím palčeky. Musíš si nájsť svoju techniku, ktorá ti bude vyhovovať. Pôjde to, uvidíš. :)

      Delete
  2. wow tak toto je teda uzasny clanok!!!uz som si vsimla ze si velmi davas zalezat na svojich clankoch a tvoj sposob pisania je uzasny :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež som si to všimla. A vieš čo ešte? Že tvoje články sú naozaj profesionálne. Ale prosím, rob viac outfitov! Máš úžasný štýl, tak prečo nás neinspirovať?

      -Scarlett

      Delete
    2. Kočky, naozaj ste ma potešili! Dúfam, že sa mi podarí prispievať len také články, ktoré budú stáť za to! :)

      Delete