June 29, 2014

| June Favorites! |

Hello lovelies!
The end of June is here, again! The time is flying by soooo fast! I hope you're finally enjoying your summer break, yikes! 
I have some goodies to share with you! I've been loving them to the moon and back, haha.

I just wanted to mention that I also started working out. Since summer has arrived and I always tend to eat more during this time, I wanted to avoid it and I really don't want to start my whole uni-life with 55kg (oh yes - I got accepted, woohoo!). Currently I'm 51kg and something (1'60 tall) (TMI?).
I'll definitely tell you more about my routine in the next post! I'll show you my fitness routine as well as  some tips and tricks (maybe?), so stay tuned. :)


It looks kinda bright over here, haha! These goodies have been my lifesavers! Let's see them. :)

I'm cheating, I know - I got this lipstick recently, so it shouldn't be mentioned, yet, but - I love it sooo much! Oh my, just look at it, isn't it beautiful? It's a dupe for MAC's Viva Glam III (which I'm running out of), so I'm really glad that I got my hands on it. It's by Astor in the shade Astor Paris.

I also have here my beloved Baby Lips in Hydrate. It's not that moisturizing, thought. 
But it gives you that nice glossy finish which I like. 

Oh yes, I finally own this baby! I feel like every single beauty guru owns this NYC Bronzing Powder. I'm not surprised - it works just fine! I love, that it doesn't give you that "dirty" finish. And it's also matte! Mine is in the shade Sunny.

Moving on to the hair-related products... I'm cheating again. The goodie from Syoss was also bought recently, but I'm all crazy about it! It's a serum for damaged hair, which I could use! I don't want to cut my hair, just not yet. 
So I've been using that along with Dove Damage solution. I don't think that these products will stick my damaged hair together, haha! No! But they make my hair super soft and shiny, and that's totally enough.

I'm definitely not a fan of pink (I'm kidding, haha) but this nail polish from Rimmel in New Romantic has been my obsession! 
Since it's a gel nail polish, it doesn't peel off easily! They have many nice shades so if you don't own any nail polish like this, go and get one! You'll love it.

Oh gurllll, this mascara is a miracle! It doesn't make your lashes clumpy or anything, which is awesome! The brush is just perfect, it will give you that dolly look! Well, I have no idea why it took me so long to get it, but here I am - with my new favorite mascara! It's from Maybelline, in case you were wondering. 


I'm really excited right now, because I'm about to share with you these!!!! I'm all about statement necklaces! They are so unique and pretty, just cannot get over them. They go perfect with cute dresses or jumpers!

Ah, strawberries! June was all about strawberries. I eat them mainly for breakfast along with coffee. Delish combo. :)

When it comes to favorite music of the month, I'm obsessed with Ed Sheeran's Sing! Oh my - this song makes me wanna dance!


Love you all, happy July!
Ronnie






-
-
-
-





Ahojte krásavice. :)
Opäť je tu koniec mesiaca, resp. koniec júna. Ten čas letí tááák rýchlo. Dúfam, že si užívate prázdniny. 
Samozrejme tu mám nejaké vecičky, ktoré by som s vami chcela zdieľať. Momentálne ich zbožňujem najviac na svete, haha!
Tiež som len chcela spomenúť, resp. dodať, že tento mesiac som začala aj s novým fitness/workout plánom. Keďže cez leto zvykávam jesť viac, tentoraz som sa tomu chcela vyhnúť a tiež nechcem začať výšku v 55kilami (oh áno, prijali ma, woohoo!). Momentále mám 51 aj niečo (pri výške 1'60, je to TMI?!). 
Určite vám o tomto poviem viac v nasledujúcom článku a taktiež vám pošepkám nejaké svoje tipy a triky.
Teraz troška podvádzam - keďže tento rúž som si zaobstarala len teraz, čiže by ešte nemal byť spomínaný, ale - tak veľmi sa mi páči! Len sa na neho pozrite, nie je krásny? Je to tiež aj dupe pre MAC v odtieni Viva Glam III (ktorý mi už mimochodom dochádza), takže som fakt rada že som si ho zaobstarala. Mimochodom je od Astor v odtieni Astor Paris.

A tiež tu máme aj Baby Lips v odtieni Hydrate. Tento balzam nie je až taký hydratujúci, ale - perám dodá len krásny lesklý finish, ktorý sa mi páči.
Oh áno, konečne aj ja vlastním tohto fešáka! Mám pocit, že NYC Bronzer vlastní skoro každá beauty guru - a nie som prekvapená. Pracuje úžasne a je skvelé, že na pleti nevyzerá "špinavo" (ehhh?!). A je tiež matný (a takýto bronzer som hľadala dlho, dlho). Môj je v odtieni Sunny.
Teraz sa presunieme na vlasové produkty... a ja opäť podvádzam! Vecičku od Syoss som si obstarala tiež len teraz, ale som z nej blázon! Je to sérum pre zničené vlasy, čo sa mi teraz hodí. Vlasy si ešte nechcem ostrihať... Takže používam toto spolu s Dove Damage Solution. Samozrejme si nemyslím, že  tieto produkty mi zlepia končeky, haha! To nie. Ale viem s nimi doceliť hebké a lesklé vlasy.
Naozaj nie som fanynka ružovej (to len žartujem), ale tento lak od Rimmel v odtieni New Romantic je mojou zavislosťou. Keďže ide o gelový lak, nešúpe sa vôbec! Na nechtoch vydrží aj dni. Majú veľa pekných odtieňov, takže ak nevlastníte nič takéhoto, bežte a jeden lak si určite obstarajte. Budete ho zbožňovať!
Oh dievča, tak táto maskara je zázrak! Riasy nezlepí ani nič podobného, čo je super. Kefka je perfektná a dodá vám ten nevinný dolly look. Naozaj neviem, prečo mi toľko trvalo kým som si toto zaobstarala, ale som tu. Táto riasenka je mojím jasným favoritom! Samozrejme, že je od Maybelline.

Teraz sa fakt teším, pretože vám ukážem tieto dve krásky! Momentále som celá o statement veciach. Sú veľmi jedinečné a štýlové! Neviem sa cez ne dostať. Hodia sa skoro ku všetkému, najmä k pekným šatám alebo k overálom.
Ah, jahôdky... Celý jún bol o jahodách. Papám ich najmä na raňajky, spolu s dobrou kávičkou. :)

Presúvame sa k najobľúbenejšej pesničke, čo určite musí byť Sing od Eda Sheerana. Vždy ked ju počúvam, chce sa mi tancovať! 


Ľúbim vás a prajem vám krásny júl!
Ronnie

10 comments:

  1. Skoro každý básní o Baby lips, tak mně zajímá, až si to koupím, jestli to bude opravdu takové, jak to každý chválí :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak smiem poradiť, kúp si odtieň Pink Punch. Mám pocit, že hydratuje viac a plus - tá farba na perách vyzerá naozaj úžasne. :)

      Delete
    2. Mna by zaujimalo kde sa baby lips da kupiť :D lebo v ziadnej drogerií som sa s nou nestretla :(

      Delete
    3. V DM. Buď budú predávané spolu s maskarou, no tiež je možné, že ich nájdeš aj individuálne. :)

      Delete
  2. prepac ja nemozem z tych fotiek..su uzasne!!!! ako kvalita tak aj cela uprava!!!! si super Ronnie..uz som dala par krat na tvoje rady a odporucania a vzdy som bola spokojna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem ti krááááááásne za takýto milý komentár! :)

      Delete
  3. Skvely post Rons:)

    ReplyDelete
  4. Veľmi pekné fotky pridávaš :-) Ten rúž má absolútne dokonalú farbu! Jahody♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakujem krasne! :) Jahôdky sú naj. 🍓 :)

      Delete