August 29, 2013

August Favorites!

Hello liars! Sorry, I'm still in PLL mood. That reveal shocked me! I can't believe we need to wait till October! Ummm, how about NO?

Anyways, August is almost gone and I know that this time I'm kinda early with my monthly favorites (the sooner the better). I have a couple of things I have been loving to death and I want to share it with you all!


The thing I have been using every single day since I got it, is my Victoria's Secret Body Butter! I love this stuff so freaking much it hurts! It leaves my skin extremely soft and the scent is just so yummy! This is from their Garden collection, but if you still can get your hands on it, don hesitate and buy it!


Another goodie I've been using a lot is this MAC lipstick in the shade Lovelorn. It's a girly pink color. It looks amazing with a girly outfit, haha! I've been loving this combo lately!


Moving on to another yummy product - I've been loving this Prada perfume! It smells kinda spicy, which I really liked! The scent is also long lasting, woohoo!


The last beauty product is this nail polish from Essie in the shade To Buy or Not to Buy. It's a vintage pink, so it's literally made for my nails, haha!


My favorite accessory piece would be bows! I've been wearing them a lot! I told you I love the "innocent girly girl" look!


I'm a huge book junkie and I finally got to reed the fourth episode of A House of Night series! It's basically about a girl who becomes a vampire! Love, love, love it!


My favorite TV show has been The Carrie Diaries! OMG you guys, you gotta watch this! It took me 3 days to finish the season, haha! You know what I love the most about this show? Of course - the outfits! I loved the 1980's, that fashion trends, high waisted skirts and Manolo boots!

The favorite song of mine has been I Don't Care by Icona Pop! You gotta listen to this song, I love it, haha!

That would be it for today, enjoy the last week of summer vacation!
xoxo, R















Ahojte klamárky! Ešte stále som v PLL nálade. To odhalenie ma šokovalo! Nemôžem tomu uveriť že musíme čakať do októbra! Hmm, a čo takto NIE?

August je skoro preč a viem že tentoraz sem favoritov dávam skoro (čím skorej, tým lepšie). Mám pre vás niekoľko vecí ktoré som za uplynulý mesiac zbožňovala a chcem sa s vami o ne podeliť!

(obr. 1) Vec, ktorú som používala každý deň odo dňa keď som ju dostala je toto telové maslo od Victoria's Secret. Túto hračku milujem tak moc až to bolí, haha! Moju pokožku to necháva jemnú a vonia veľmi chutne (predstavte si vônu Jogobelly, fakt sa to na toto podobá!). Toto maslo je z ich Garden kolekcie, no ak to stále viete niekde zohnať, určite tak urobte!

(obr. 2) Dalšia vecička ktorú som dosť často používala je tento rúž od MAC v odtieni Lovelorn. Vyzerá skvele s nevinným dievčenským outfitom, v poslednej dobe som si túto kombináciu veľmi obľúbila.

(obr. 3) Presúvajúc sa na ďalšiu mňamku - tento parfém od Prady som naozaj mala rada cez august. Vonia veľmi zmyselne a ide o dlhotrvácny parfém (čo je obrovské plus), jupí!

(obr. 4) Posledný beauty produkt je lak na nechty od Essie v odtieni To Buy or Not to Buy. Ide o staroružovú farbu, takže tento lak bol vyrobený pre mňa, haha!

(obr. 5) Mojím obľúbeným doplnok by boli určite mašličky. Nosila som ich fakt často (najme s veľkými sock buns, ahh). Hovorila som vám že sa mi páči kombinácia "nevinného dievčenského dievčaťa".

(obr. 6) Som veľký knihomoľ a konečne som sa dostala k prečítaniu štvrtej časti série Škola Noci! Kniha je o dievčati ktoré sa stane upírkou. 

(obr 7) Mojou naobľúbenejšou showkou bolo určite The Carrie Diaries. Baby, toto musíte vidieť! Za tri dni som si pozrela celú sériu, haha! Viete čo sa mi páči naviac? Samozrejme že outfity! Všeobecne milujem 80-roky - tie trendy, sukne s vysokým pásom, topánky od Manola! 

Mojím najobľúbenejším songon určite bol I Don't Care od Icona Pop! Určite si to vypočute, milujem ten song, haha!

To by bolo  na dnes všetko, užite si posledný týžden prázdnin!
xoxo, R


5 comments:

  1. Your blog is so amazing! :) I love this song too. ;)


    http://fashionandbeautybylm.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :) Girl, you have such an amazing name, ah! xo

      Delete
  2. ja viem že toto sem nepatrí ale dáš sem outfit ktorý budeš nosiť v prvý den v škole? veľmi som naň zvedavá lebo určite budeš vyzerať úžasne ako vždy !!! prosím odpovedz

    ReplyDelete
    Replies
    1. No pani, dakujem, toto ma potesilo! :) Ano, urcite tu bude, od sk. roka chcem oficialne zahajit fotenie outfitov :D Neviem ako casto by boli (raz, mozno dvakrat za tyzden) ale urcite nejake budu! :) xo

      Delete